Make the most out of your ingredients

Tapenade

Tapenade

Empty the Fridge - Tapenade

Een kleine berg olijven over van een feestje?

Tapenade is the answer!

Lekker als dip-sausje of op een baguette met wat schapenkaas, zongedroogde tomaten & rucola.

Je kan de tapenade gemakkelijk een dag of 4 in de koelkast bewaren. Met een laagje olijfolie erover, zelfs wat langer.

(bron beeld: Alp Aksoy – shutterstock.com)

Tapenade

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Hapje
Porties 8

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Doe alle ingrediënten in een keukenrobot met een rijkelijke geut olijfolie en mix tot je korrelige massa bekomt.
  • Afhankelijk van hoe smeuïg je de tapenade wil, kan je nog wat extra olijfolie toevoegen of de tapenade fijner mixen. Maar met wat grove stukjes erin vind ik ze persoonlijk het lekkerst.
Recept afdrukken Pin recept
Geen commentaren
Laat een bericht achter
Receptbeoordeling